Bild av Bulgarien

Bulgarien

Svarthavskusten i Bulgarien lockar med fina stränder och ett livligt nöjesliv. Och inte minst – en rimlig prisnivå. Området har flera resmål med olika karaktär och attraherar både barnfamiljer, vuxna par och kompisgäng.

Burgaskusten

Det mest kända resmålet i detta område är Sunny Beach. Här finns ett livligt nattliv med partystämning som varar från det blir mörkt tills solen går upp. Ändå är det inte bara festglada ungdomar som kommer till Sunny Beach. På grund av den fina, långgrunda och barnvänliga stranden trivs många barnfamiljer också bra här. Strax söder om Sunny Beach ligger charmiga lilla Nessebar, som erbjuder spännande, gammal historia och mysiga smala gator mellan sneda, vackra byggnader.

Varnakusten

Golden Sands är den livligaste platsen i detta område. Här hittar du en lång rad restauranger, uteställen och nattklubbar. Inte långt därifrån ligger lugnare Albena. Oavsett vilken plats du väljer har du vackra stränder inom kort avstånd. En semester i Bulgarien kommer sannolikt att vara en budgetvänlig och trevlig semester för både stora och små.

Sök efter resor till Bulgarien

Väder och temperaturer

Prognos för Bulgarien:

Flyg + Hotell

Sofia ★★★ 3n 1 839:-
Sunny Beach ★★★★ 7n 3 366:-
Nesebar ★★★ 7n 3 452:-
Pomorie ★★★★ 7n 3 560:-
Golden Sands ★★★ 7n 3 895:-
Albena ★★★ 7n 3 895:-
Baltchik ★★★ 7n 4 045:-
Obzor ★★★★ 7n 4 474:-
Bansko ★★★★★ 3n 4 711:-
Sozopol ★★★ 7n 5 117:-

Sök efter resor till Bulgarien

Karta

Bulgaria

Destinationer i Bulgarien

Övriga destinationer