Melia Jardines del Teide

Playa de Fanabé, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Avstånd strand: 1 m
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 22.3 km (18 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Denna semesterby i den 4-stjärniga kategorien är ett idealt boende för strandturister. Det ligger rofyllt placerat på Costa Adeje, ungefär 800 m från en sand- och stenstrand. Den närmsta flygplatsen är Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) som befinner sig ca. 17 km bort. Flygplatsen Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) nås inom 85 km.

Hotellet huserar i ett fyra-våningshus och har sammanlagt 42 juniorsviter och 258 dubbelrum. På hotellet har gästerna självklart tillgång till hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. I semesterortens finns en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Komplexets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I anläggningen finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör och flygbuss. Den som vill cykla kan använda sig av cykeluthyrningsservicen (avgiftsbelagt) och cykelparkeringen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns ett kök och badrum. Även luftkonditionering är installerat. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Semesterorten erbjuder familjerum och 300 rökfria rum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och golf. Vattensportentusiaster kan roa sig med dykning, vattenaerobic och vattengymnastik. Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis, biljard, yoga, gymnastik och aerobics, samt squash (avgiftsbelagt). Komplexet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, en skönhetssalong, anti-aging-behandlingar, ayurvedabehandlingar och ett solarium. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt). Underhållning erbjuds dessutom i form av ett disco.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Anläggningen erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och en middag á la carte. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder semesterorten även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider