Sunrise Tucana Resort

Makadi Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Flygplats Hurghada (HRG): 30.5 km (33 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 4,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterorten är ett idealt boende för strandturister och naturälskare. Det ligger rofyllt placerat i Makadi Bay, direkt vid havet.

Semesterorten renoverades 2022. I de 70 juniorsviterna, de 17 sviterna och de 231 dubbelrummen råder semestertider. För ytterligare plats och komfort erbjuds även boenden i villan / huset. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Komplexet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. I anläggningen finns ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på komplexets. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice som är öppen dygnet runt, en väckningstjänst, tvättservice, en hotelldoktor och flygbuss. Det finns ett affärsområde med projektor och blädderblock/pennor tillgängligt.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. I de flesta boendealternativen kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Separata sovrum kan arrangeras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning, en uttagsadapter och wifi innebär optimal komfort. Dessutom kan gästerna utnyttja slutrengöringen. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummen finns en dusch och en bidé. Hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns också. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Förutom detta finns möjligheten att boka två rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum och rökrum.

I utomhusområdet finns tre bassänger. Bubbelpoolen lockar till välgörande avkoppling (avgiftsbelagt) för gästerna, men här väntar även roligheter i vattenrutschkanan och uppfriskande drycker i poolbaren. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. Boendet erbjuder ett omväxlande utomhusprogram med boccia, beachvolleyboll, basket, minigolf och bågskytte samt tennis (mot en avgift). Med vattenaerobic och vindsurfing, bananbåtåkning, segling, kajakpaddling, snorkling, dykning och parasailing får även vattensportentusiaster valuta för pengarna. Även dessa aktiviteter är belagda med en avgift. Med ett gym, dart, yoga och aerobic i komplexet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På hotellet finns olika wellnesserbjudanden såsom spa, en bastu, ångbad och massagebehandlingar, samtliga mot avgift. Underhållningsprogrammen för stora som små gäster gör vistelsen än mer omväxlande.

Den gastronomiska avdelningen består av en bar. Gästerna kan skämma bort sig kulinariskt i en av de fem À-la-carte-restaurangerna. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och all-inclusive-specialerbjudande. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, halalkost och vegankost förbereds efter önskemål. För de små finns bebismat att tillgå (på begäran). Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider