Can Jaume by Ocean Drive

Ibiza, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Ibiza (IBZ): 10.9 km (12 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Can Jaume by Ocean Drive ligger i Santa Eulalia del Rio, en 4 minuters bilfärd från Marina Botafoch och 6 minuter från Ibizas hamn. Detta hotell med exklusiv profil ligger 4,2 km från Playa de Talamanca och 5,2 km från Playa d'en Bossa.

Boendet har 12 rum och en hiss och en reception. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummens utrustning omfattar ett minikylskåp, en byxpress, ett kassaskåp och wifi (gratis). Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med snorkling och dykning. Yoga inomhus kan gästerna hotellet i form. Ett wellnessområde med massagebehandlingar finns på boendet.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Möjligheten att välja lunch finns. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider