Finca Las Longueras Hotel Rural

Agaete, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 3 km
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 58.0 km (53 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta strandhotell är centralt beläget och idealt och passar mycket väl både naturälskare, som rekreationssökande.. Boendet ligger på en huvudgata, ungefär två km från Agaete centrum. Anslutningar till kollektivtrafiken finns inom ca. 800 m. Till flygplatsen Gran Canaria - Las Palmas (LPA) är det 50 km.

Strandhotellet byggdes år 1895. I ett två-våningshus, och i ett annex finns sammanlagt 10 rum, sviter och nio dubbelrum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, ett lekrum, ett bibliotek, transferservice, tvättservice, ett konferensrum och en tvättautomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas.

I rummen finns en fläkt vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Här finns även internettillgång, en telefon och en plattskärmstv med satellitanslutning. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen finns bekväma solstolar. Vid poolen finns en snackbar. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, tennis, golf, snorkling, dykning, gym och massagebehandlingar. Till nöjesutbidet hör ett disco och en nattklubb.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang (med barnstol) och en bar. Gästerna kan även välja att boka måltidspaket som övernattning med frukost och halvpension. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och en middagsmeny. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider