Hotel Fonda de la Tea

Cruz de Tejeda, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 46 km
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 50.8 km (1 hour 9 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta historiska hotell erbjuder perfekta förutsättningar för affärsresenärer. Hotellet befinner sig i Tejeda hjärta, med alla de populära tursitmålen, direkt vid dörren i ett historiskt präglat kvarter. Till den närmsta förbindelsen till kollektivtrafiken är 300 m.

Hotellet byggdes år 1850. De 11 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på tre våningsplan och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I boendet finns en garderob, bagageförvaring och ett kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I de flesta rummen finns en balkong eller en terrass. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio, en stereoanläggning och wifi. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. På huset finns även möjlighet till aktiviteter som spa, massagebehandlingar och ett solarium, cykelåkning/mountainbikeåkning, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda. Till nöjesutbidet hör ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna kan även välja att boka måltidspaket som övernattning med frukost och halvpension. Dagligen serveras en kontinental bufféfrukost och en variationsrik kvällsbuffé. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider