Poesis Experience Hotel

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 31.5 km (41 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Poēsis Experience Hotel ligger i Rom (i området Centrala Rom), ett stenkast från Via del Corso och en 7 minuters promenad från Spanska trappan. Detta hotell ligger 0,5 km från Piazza di Spagna och 1,1 km från Trevifontänen.

Det här boendet har en hiss och en reception. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Värdesaker kan gästerna förvara i en säkerhetsbox. Här finns även en telefon och wifi (gratis). I badrummet finns självklart en dusch. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

På boendet finns ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Restaurangen erbjuder även barnmenyer. Därutöver erbjuder huset även picknick.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider