Park Inn by Radisson Vilnius Airport Hotel

Vilnius, Litauen Flagga - Litauen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Vilnius (VNO): 0.7 km (3 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 7000

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Park Inn by Radisson Vilnius Airport Hotel & Conference Centre ligger i Vilnius (i området Naujininkai), en 3 minuters bilfärd från Entertainment Resort Ziemos Trasa och 5 minuter från Lithuanian Railway Museum. Detta hotell med exklusiv profil ligger 4,5 km från Rasu Cemetery och 4,7 km från Egg Statue.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Det finns även ett cykelförråd som gästerna kan använda. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med skidåkning, gym och aerobics.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider