Sandy Beach Resort

Durres, Albanien Flagga - Albanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Tirana (TIA): 38.2 km (42 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Sandy Beach Resort ligger i Golem vid vattnet, 46,5 km från Försvarsdepartementet och 46,7 km från Skanderbeg-torget. Detta hotell med exklusiv profil ligger 15,3 km från Durrës forum och romerska bad och 15,4 km från Bysantinska marknaden.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I anläggningen finns bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. I affären kan mat köpas. Souvenirer kan gästerna införskaffa i souvenirshoppen. Resortens har en härlig trädgård med lekplats. På anläggningen finns även ett TV-rum och ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och en hotelldoktor. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Ett kylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I serviceutbudet ingår även slutrengöring. I badrummet finns självklart en dusch. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Det skönt tempererade vattnet i poolområdet ombesörjer för en sund badupplevelse. I poolområdet finns såväl inomhus- som utomhusbassänger, samt ett badområde för barn. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. I poolbaren kan gästerna svalka sig med något från dryckesutbudet. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, beachvolleyboll och volleyboll. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av vattengymnastik. Med ett gym, bordtennis, dart och aerobic på semesterorten har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan bastu och ångbad, då samtliga erbjuds. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco och livemusik.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Anläggningen erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension, helpension och all-inclusive. All-inclusive-semesterfirarna kan njuta av förmåner som snacks, men även ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider