Botel Albatros

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Prag (PRG): 15.6 km (26 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger ungefär 300 m från Prag centrum med alla dess populära sevärdheter. Till flygplatsen Prag (PRG) är det ungefär 15 km.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över fyra lägenheter och 82 dubbelrum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att centralvärme är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder fem familjerum och rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Underhållning erbjuds dessutom i form av en nattklubb.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider