Hotel Best Tenerife

Playa de las Américas, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 350 m
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 18.7 km (18 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Kurhotellet i Playa de Las Américas, ligger centralt och precis vid en huvudgata endast några ögonblick från sandstranden och är en ideal utgångspunkt för strandturister och familjer som vill upptäcka staden.

Detta kurhotell moderniserades 2020. Hotellet välkomnar gästerna till 411 rökfria rum, 40 juniorsviter, 12 sviter och 300 dubbelrum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Tre hissar och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I affären kan mat köpas. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en väckningstjänst och en frisör.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en queensize-säng. På begäran erbjuds barnsängar kostnadsfritt. Ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar erbjuds också (mot en extra kostnad). Till rummens fördel räknas ett kylskåp. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka 12 rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen (avgiftsbelagt) får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Huset erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som boccia, bågskytte och joggning, samt: tennis, volleyboll, minigolf, golf, squash, skärmflygning, fiske och ridning mot en kostnad. Gästerna på boendet erbjuds ett varierat vattensportprogram, var vattenaerobic och vattengymnastik samt vattenskidåkning, vindsurfing, draksurfning, jetskiåkning, motorbåtåkning, trampbåtåkning, kanotpaddling, segling, katamaransegling, kajakpaddling, snorkling och dykning kan utföras mot en extra kostnad. Hotellet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis, yoga och pilates, samt biljard och squash. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. I huset finns olika wellnesserbjudanden såsom spa, en bastu, ångbad, skönhetssalong, massagebehandlingar, anti-aging-behandlingar, solarium, akupressur, en aromaterapi, en cellulitbehandling och en fotzonterapi, samtliga mot avgift. Att även ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco och livemusik finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en matsal, ett café, en bar och en lobbybar. I restaurangen (à la carte, luftkonditionering och barnstol) kommer gästerna skämmas bort. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension, helpension och all-inclusive. En av alla fördelar med ett all-inclusive-paket är ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker och snacks. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Glutenfria måltider och laktosfri kost förbereds efter önskemål. Hotellet erbjuder en matlagningsshow för extra underhållning. Kostnadspliktigt är tillvalet internationella varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider