Euterpe Hotel

Palanga, Litauen Flagga - Litauen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Palanga (PLQ): 35.7 km (36 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotel Euterpe ligger i Klaipeda (i området Klaipedas historiska stadskärna), ett stenkast från History Museum of Lithuania Minor och 5 minuters promenad från Teatertorget. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,5 km från Klaipedas slott och 0,7 km från Gamla färjeterminalen.

Boendet har 23 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. Som ytterligare service erbjuds en biluthyrning, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns en terrass. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Till rummens fördel räknas en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med spa, massagebehandlingar och vandring.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. För speciella smaker eller preferenser erbjuds: dieträtter och barnmenyer Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider