Radisson Blu Hotel, Lyon

Lyon, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Lyon–Satolas Airport (LYS): 29.0 km (34 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Cityhotellet erbjuder perfekta förutsättningar för affärsresenärer. Hotellet befinner sig ca. två km från de populära sevärdheterna i Lyons centrum boendet ligger precis vid en huvudgata. Den närmsta flygplatsen Lyon - Saint-Exupéry (LYS) ligger ungefär 25 km från boendet.

Gästerna kan bo i ett åtta-våningshus eller i ett sju-plansannex. Anläggningen har 245 rum. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. I hotellet finns en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. På boendet finns även en tidningskiosk och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en kostnadspliktig barnpassingsservice, översättningstjänster, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. För konferenser, föredrag eller sammanträden står 11 rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

Aktiv rekreation och härligt sunda bad väntar gästerna i badområdet. För den som har lust att aktivera sig erbjuds minigolf, golf och puttinggreen. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av jetskiåkning. Med ett gym, bordtennis, bowling, squash och aerobic i huset har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, bastu och hamam, då samtliga erbjuds. Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en matsal och en bar. I de två rökfria restaurangerna välkomnas gästerna till en trevlig ambiens. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. Till lunch står valet mellan buffé, à la carte och meny och under middagen står valet mellan à la carte och meny. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider