Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel - Small Luxury Hotel of the World

Santa Eulalia, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Ibiza (IBZ): 23.6 km (25 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel ligger i Santa Eulalia del Rio på strandpromenaden, en fem minuters promenad från både Palacio de Congresos de Ibiza och Puerto Deportivo Santa Eulalia. Detta hotell med lyxprofil ligger 15,9 km från Playa de Talamanca och 16,4 km från Ibizas hamn.

För gästerna står hela 112 hytt, 45 juniorsviter, 31 sviter och 33 dubbelhyttar, till förfogande. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Passagerarna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Två hissar och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. För dem som tar med bilen finns ett parkeringsdäck att tillgå. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, översättningstjänster, en stugservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. För konferenser, föredrag eller sammanträden står sex rum till förfogande.

I hytterna finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken passagerarna kan njuta av havsutsikten. Kabiner som erbjuds har antingen en dubbelsäng, en kingsize-säng eller en bäddsoffa. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio, en CD-spelare, en DVD-spelare och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Några av hytternas fördelar ses i att både tofflor och dagstidningar, ingår. Badrummen har dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade hyttar med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjehyttar och rökfria hyttar.

En utomhusbassäng och en inomhushall bjuder in till avslappnade bad. Barnen kan plaska och leka av sig i plaskdammen. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På soldäcket kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Passagerare kan aktivera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, yoga och gymnastik. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar och solarium. Boendet tillhandahåller flera underhållningserbjudanden, däribland en miniklubb, livemusik, ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. För kulinarisk omsorg finns en restaurang med separat rökavdelning. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. En kontinental bufféfrukost är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider