Eden Meloneras by Tam Resorts

Meloneras, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • spa
  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 36.0 km (28 mins)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Eden Meloneras by TAM Resorts ligger i San Bartolome de Tirajana nära stranden, en fem minuters bilfärd från både Playa Meloneras och Fyren i Maspalomas. Detta lägenhetshotell ligger 5,8 km från Dynerna i Maspalomas och 19,5 km från Playa de los Amadores.

I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Anläggningen har en härlig trädgård med lekplats. I boendet finns ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I komplexet står rum med luftkonditionering, en fläkt, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum till förfogande. I de flesta rummen finns balkong. Gästerna sover i en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. I kokvrån finns ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Lägenhetsanläggningen erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusanläggningen, var även ett badområde för barn finns ombesörjer det skönt tempererade vattnet för en sund badupplevelse.. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Vid poolen finns en snackbar. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, minigolf och golf. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av vindsurfing. Biljard inomhus kan gästerna boendet i form. Komplexets wellnesserbjudanden innefattas av spa, massagebehandlingar och solarium. Boendet underhållningsteam lägger upp ett nöjesprogram för barn och vuxna.

Det finns en bar. Komplexet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Här serveras frukost, lunch och middag. Därutöver erbjuder boendet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider