Hotel Josephine by HappyCulture

Champs-Elysées, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 25.5 km (37 mins)
  • Flygplats Paris Orly (ORY): 30.5 km (44 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet befinner sig boendet ligger precis vid en huvudgata i Paris. Den närmsta flygplatsen Paris - Orly (ORY) ligger ungefär 20 km från boendet.

Cityhotellet uppfördes 1900. Hotellet som erbjuder sju sviter, fem enkelrum och 28 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På boendet finns även ett lekrum och ett bibliotek. För gästerna fordon finns parkeringsmöjligheter i ett garage. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, rumservice, tvättservice och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna av kosmetika och bakgrundsmusik i badrummen. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och 40 rökfria rum.

Ett wellnessområde med spa finns i huset.

På boendet finns en matsal och ett café. Restaurangen har luftkonditionering och barnstolar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider