Eurostars Queen of Montenegro

Becici, Montenegro Flagga - Montenegro

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 150 m
  • Flygplats Tivat (TIV): 24.8 km (33 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Konferenshotellet ligger endast 200 m från småstensstranden, i Becici. I centrala Becici. Många av stadens sevärdheter finns inom fem km. Detta är en ideal plats för strandturister och familjer. Till de närmsta restaurangerna och barerna är det ungefär 200 m.

Hotellet som erbjuder fem juniorsviter, nio lägenheter och 222 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och badrockar. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Poolanläggningen, med pooler både inomhus och utomhus, erbjuder härliga badupplevelser (avgiftsbelagt). Uppfriskande drycker i poolbaren och härlig avslappning i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Hotellet erbjuder cykelåkning/mountainbikeåkning i sportprogrammet utomhus samt volleyboll, basket och minigolf mot avgift. Mot en extra avgift kan gästerna dessutom välja bland gym och biljard. Huset förfogar över en wellnessavdelning med spa, ett ångbad, en hamam, en skönhetssalong och massagebehandlingar. Även en bastu finns att nyttja (avgiftsbelagt). Att även en miniklubb, livemusik, ett kasino och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. Restaurangen har luftkonditionering och barnstolar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider