Travelodge London Central City Road Hotel

Bloomsbury, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 84.1 km (1 hour 20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Travelodge London Central City Road Hotel ligger centralt i London, en fem minuters bilfärd från både Liverpool Street och Saint Paul's Cathedral. Detta hotell ligger 2,1 km från London Bridge och 2,1 km från Tower of London.

I detta hus står 392 rum till förfogande för gästerna. Här finns både två hissar och en reception. Boendet förfogar över servicetjänster som en teatersalong och en brandvarnare. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. I rum med heltäckningsmattor står dubbelsäng till förfogande. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv, en radio och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. En dusch och badkar tillhör badrummens interiör. Även hårtork, sminkspegel och en telefon finns här. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum och rökrum.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Förutom frukost erbjuder huset även a la carte till lunch och middag. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider