Aemilia Hotel Bologna

Bologna, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Bologna (BLQ): 13.4 km (19 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i första klass-kategorin är idealt för affärsresenärer och befinner sig i Bologna. Det här är en region som inspirerar till aktiviteter och utflykter året om. Till stranden är det är omkring 100 km och till det alpina skidområdet 70 km.

De fyra sviterna och de 120 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningar och nås lätt med tre hissar. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring och ett kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en stereoanläggning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Som en ytterligare bekvämlighet finns hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och spa. Att även en miniklubb, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider