Arte hotel

Rhodos stad, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Rhodos (RHO): 13.9 km (25 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta hotell ligger en kort promenad från centrum Rhodos, i en lugn del av stadens historiska kärna. Boendet passar för såväl affärsresenärer som för familjer. De närmsta affärerna ligger ungefär 800 m bort.

Detta hotell moderniserades 2024. Klubben hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 125 rökfria rum och en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, en väckningstjänst, tvättservice och en hotelldoktor. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta boendena kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. I rummen finns en dubbelsäng. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och en telefon till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. Bordtennis inomhus kan gästerna klubbens i form. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik (gratis).

På boendet finns en matsal och en bar. Till gästernas gästerna glädje står flertalet restauranger (icke-rökare, buffé, à la carte, luftkonditionering och barnstol) till förfogande. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av frukost, en lunch á la carte och en variationsrik kvällsbuffé. Det finns dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, laktosfri kost och vegankost. Mot en kostnad förbereder köket även barnmenyer. För de små finns bebismat att tillgå (på begäran). Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Kostnadspliktigt är alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker, förutom detta finns det internationella varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider