Calipolis

Sitges, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • gym
  • Avstånd strand: 15 m
  • Flygplats Barcelona (BCN): 32.9 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta strandhotell är idealt för såväl affärsresenärer som för familjer och ligger ett par minuters promenad från centrum Sitges. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer. Den närmsta flygplatsen är Barcelona (BCN) som befinner sig ca. 33 km bort. Flygplatsen Reus (REU) nås inom 70 km.

De 170 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på nio våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring och ett kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (avgiftsbelagt). Cykelplatser kan förbokas. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och projektor tillgängligt.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en telefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). Uppbäddningsservicen ger gästerna extra komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Vid poolen finns en snackbar. Hotellet erbjuder ett omväxlande utomhusprogram med tennis, minigolf och ridning samt cykelåkning/mountainbikeåkning (mot en avgift). Med aktiviteter som vindsurfing, segling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, bowling, squash, gymnastik och aerobic på boendet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och solarium, då samtliga erbjuds. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider