All'Angelo Art Hotel

Venedig, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Tack vare det centrala läget i Venedig är det historiska hotellet en perfekt utgångspunkt för att upptäcka området, som är idealt för gäster som förstår hur den speciella ambiensen bevaras. Vid boendet finns hållplatser för kollektivtrafik. Till flygplatsen Venezia - Marco Polo (VCE) är det 15 km. Flygplatsen Venezia - Treviso (TSF) ligger 30 km från boendet.

Det historiska hotellet byggdes år 1900. Hotellet som erbjuder sex sviter, sju enkelrum och 43 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en kostnadspliktig barnpassingsservice, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum och 56 rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett wellnessområde med spa finns på hotellet. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I de två rökfria restaurangerna välkomnas gästerna till en trevlig ambiens. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Dagligen serveras frukost och middag. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider