Ashburn Hotel

Kensington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 59.6 km (1 hour 13 mins)
  • Flygplats London-Heathrow (LHR): 23.2 km (33 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i 4-stjärns kategorin ligger på en huvudgata i London. Till flygplatsen London - Heathrow (LHR) är det runt 24 km. Flygplatserna London - Luton International (LTN) och London - Gatwick (LGW) befinner sig ca. 62 km och 70 km från boendet.

De 38 rummen, de 10 juniorsviterna, de fem sviterna och de 17 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en kostnadsfri barnvaktsservice, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I de flesta rummen finns balkong. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder rökfria rum och rökrum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. I fritidsområdet erbjuder hotellet spa. Mot en extra kostnad kan en även aktivera sig med ett gym.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. En härlig buffé frukost erbjuds, man kan även beställa en meny lunch och middag. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider