Sofitel Rome Villa Borghese Hotel

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 32.8 km (42 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är luxuriöst inrett och erbjuder perfekta förutsättningar för gäster som förstår hur den speciella ambiensen bevaras. Hotellet befinner sig ungefär 1,5 km från de mest omtyckta sevärdigheterna. Till Roms centrum är det 500 m boendet ligger precis vid en huvudgata. Den närmsta flygplatsen är Rome - Ciampino (CIA) som befinner sig 18 km från boendet. Flygplatsen Rome - Fiumicino (FCO) ligger ungefär 35 km bort.

Cityhotellet uppfördes 1890. De tre sviterna, de 14 enkelrummen och de 94 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sju våningar och nås lätt med två hissar. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I hotellet finns en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. I boendet finns ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt. Den som inte vill försumma det dagliga arbetet kan utnyttja kontorsservicetjänsterna. För konferenser, föredrag eller sammanträden står tre rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng, en queensize-säng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Inomhusanläggningens pooler garanterar härlig uppfriskning. En solterrass bjuder in till avkoppling. På huset finns även möjlighet till aktiviteter som ett gym och massagebehandlingar, en bastu, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Med en kontinental bufféfrukost garanteras en bra start på dagen. Till lunch och middag står valet mellan en rad a la carte-rätter. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider