Inspira Liberdade Boutique Hotel

Lissabon, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Lisboa (LIS): 7.5 km (23 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är idealt för familjer, i Lissabon centrum, ca. 25 km från stranden. Vid boendet finns hållplatser för kollektivtrafik. Den närmsta flygplatsen är Lissabon (Lisbon) (LIS) som ligger ungefär sju km bort.

Hotellet huserar i ett fyra-våningshus och har sammanlagt juniorsviter, sex sviter och 89 dubbelrum. På hotellet har gästerna självklart tillgång till hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. I hotellet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet har även en rad affärer. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På boendet finns även en tidningskiosk, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en projektor.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

En bubbelpool lockar till sköna stunder. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Hotellet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, gymnastik och aerobics, samt biljard (avgiftsbelagt). Huset förfogar över en wellnessavdelning med spa, ett ångbad, en hamam och en skönhetssalong. Mot en kostnad erbjuds även en bastu och massagebehandlingar.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Dagligen serveras frukost och middag. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider