Bettoja Hotel Mediterraneo

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 30.8 km (38 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Tack vare det centrala läget i Rom är detta businesshotell en perfekt utgångspunkt för att upptäcka området, som är idealt för affärsresenärer. Utanför boendet finns förbindelse till kollektivtrafiken.

Hotellet som erbjuder 269 rum befinner sig i en byggnad med 10 våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I boendet finns en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice och en piccoloservice. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de åtta konferensrummen.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi (gratis). Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Badrummen har dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Som en ytterligare bekvämlighet finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Boendet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. I fritidsområdet hittas huset utbud av aktiviteter, ex. ett gym samt en skönhetssalong och massagebehandlingar mot en extra kostnad. I wellnessavdelningen kan gästerna avnjuta avslappning (hydrojetmassage).

I den luftkonditionerade restaurangen erbjuds gästerna både god mat och gästvänlighet. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider