Calanica Resort

Cefalù, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Palermo (PMO): 95.8 km (1 hour 10 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta bungalowkomplex ligger ca. 2,5 km från turisternas favoritutflyktsmål. Centrala Cefalù ligger endast två km, bort. Till den närmsta förbindelsen till kollektivtrafiken är 500 m. Till flygplatsen Palermo (PMO) är det ungefär 100 km.

Bungalowanläggningen har även 26 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på komplexets utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, ett minikylskåp, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en diskmaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och hårtork. Anläggningen erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Den som inte vill avstå från sport under resan erbjuds tennis och ridning. Även cykelåkning/mountainbikeåkning blir någonting att roa sig med (avgiftsbelagt). Med snorkling och jetskiåkning, trampbåtåkning och kanotpaddling får även vattensportentusiaster valuta för pengarna. Även dessa aktiviteter är belagda med en avgift. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass. Ett wellnessområde med ett solarium finns på boendet.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Komplexet erbjuder följande måltidspaket: halvpension och helpension. Varje morgon tillbereds en härlig frukostbuffé. Senare under dagen, till middag, finns möjligheten att beställa från meny. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. Komplexet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider