Grecotel Eva Palace

Kommeno, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 10 m
  • Flygplats Korfu (CFU): 13.7 km (26 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Air Conditioning
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterorten är centralt beläget och idealt för vuxna med barn. Boendet ligger vid sidan av villervallan, ungefär 12 km från Limni centrum.

Semesterorten har 225 rum som lätt nås med två hissar. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Semesteranläggningens gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet erbjuds även vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en piccoloservice och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas (avgiftsbelagt).

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Från balkongen eller terrassen, som tillhör standard i flesta rummens, har gästerna en bedårande, partiell havsutsikt. Rummen som erbjuds har antingen en queensize-säng, en kingsize-säng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Här finns även ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, satellit-TV och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns självklart badkar. Även hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns här. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Med vattenaerobic och vattenskidåkning, vindsurfing, jetskiåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, snorkling, dykning och parasailing får även vattensportentusiaster valuta för pengarna. Även dessa aktiviteter är belagda med en avgift. Semesterorten erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis, dart, yoga och aerobics, samt gymnastik (avgiftsbelagt). I wellnessavdelningen erbjuder anläggningen en bastu, samt avgiftsbelagda njutningar som: spa, skönhetssalong, massagebehandlingar, en aromaterapi, en cellulitbehandling och en fotzonterapi. Små som stora gäster har likaså möjligheten att spana in boendets olika underhållningsprogram.

På boendet finns en frukostsal och en lobbybar. I restaurangen (icke-rökare, buffé och à la carte) kommer gästerna skämmas bort. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en kontinental frukost-buffé (för både morgonpigga och morgontrötta), lunch och middag. Det finns glutenfria måltider, vegetariska rätter, laktosfri kost, vegankost och fullvärdig kost. Mot en kostnad förbereder köket även barnmenyer. För de små finns bebismat att tillgå (på begäran). All-inclusive-semesterfirare kan njuta av fördelar som snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Dryckesmenyn innehåller en mängd alkoholhaltiga och alkoholfria drycker som internationella varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider