Radisson Blu Edwardian, Mercer Street

Soho, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 85.1 km (1 hour 28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet i den 4-stjärniga kategorin ligger mitt i Londons hjärta. Barer och restauranger finns inom 800 m, medan butiker är ca. 1,5 km bort. Det finns goda förbindelser till flygplatsen London - London City Airport (LCY) som ligger endast 16 km från boendet. Till flygplatserna London - Heathrow (LHR) och London - Gatwick (LGW) är det 27 km och 49 km.

Cityhotellet uppfördes 1900. Hotellet som erbjuder åtta sviter, 21 enkelrum och 122 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. I boendet finns en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en DVD-spelare och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Här finns även möjligheten att varva ned med bananbåtåkning, gym, gymnastik, aerobics och massagebehandlingar.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal och en bar. Varje morgon tillbereds en härlig frukostbuffé. Senare under dagen, till lunch och middag, finns möjligheten att beställa från meny. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider