Maxx Royal Belek Golf Resort

Belek, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 250 m
  • Avstånd till centrum: 2 km
  • Flygplats Antalya (AYT): 34.9 km (38 mins)
  • Pool
  • Elevator
  • Restaurant
  • Bar
  • AirConditioning
  • Internetaccess
  • Balcony
  • Television
  • Telephone
  • Safetybox

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger 1 km från Belek på en 300 m strandsträcka med en brygga och bara 35 km från Antalya flygplats. Stadscentret med restauranger, barer och butiker ligger cirka 1 km bort, och de närmaste nattklubbarna ligger cirka 45 km bort i Antalya. Området har ett antal utmärkta sightseeingattraktioner inklusive forntida grekiska och romerska städer. Andra närliggande platser av intresse inkluderar Aspendos Roman Amphitheatre (cirka 14 km) och Duden -vattenfall (cirka 42 km), liksom Antalya -museet och inre Bailey (cirka 45 km bort). Lokal transport och taxibilar finns framför hotellet för dem som vill utforska området.

Anläggningar

Hotellet byggdes 2011. Maxx Royal Belek Golf Resort öppnar dörrarna till en fascinerande värld med dess specialdesignade sviter och villor, oklanderliga tjänster och arkitektur omgiven av Medelhavets fantastiska skönhet. Med en magnifik strand, en av Europas bästa golfbanor, ett förtrollande spa och restauranger i världsklass, erbjuder Maxx Royal Belek Golf Resort dig en semester med ultimat lyx och komfort. Anläggningen presenterar läckra smaker från hela världen och inbjuder gästerna till en ny gastronomisk resa varje dag! Hotellet har 505 sviter och 26 villor. Gästerna på hotellet är välkomna i lobbyn, som har en 24-timmars mottagning och en 24-timmars utcheckningstjänst. De övre våningarna är lättillgängliga med hissen. Bekvämligheterna inkluderar en säkra och valutaväxlingsanläggningar. Internetåtkomst och trådlös internetåtkomst finns i de offentliga områdena. Hotellet erbjuder olika faciliteter för gäster med funktionsnedsättningar. Hotellet erbjuder en rad bekvämligheter för en bekväm vistelse, inklusive gastronomiska alternativ som en restaurang, en matplats, ett kafé och en bar. Gästerna kan besöka stormarknaden för att köpa dagliga nödvändigheter. Gästerna kan köpa semestermynt från souvenirbutiken. Shoppingfaciliteter finns tillgängliga. Grunderna för hotellet har en lekplats och en attraktiv trädgård. Ytterligare funktioner på hotellet inkluderar ett TV -rum och ett lekrum. Gäster som reser i sina egna fordon kan använda de tillgängliga parkeringsplatserna. Bland de tillgängliga tjänster är flerspråkig personal, en barnvaktstjänst, en barnomsorgstjänst, medicinsk hjälp, rumservice, en tvätt och en frisörsalong. En pendeltjänst erbjuds.

Rum

Särskilda familjerum finns tillgängliga för familjer med barn. Alla rum har luftkonditionering, centralvärme och badrum. De flesta boendeenheter har en balkong eller terrass. Många av rummen erbjuder också en havsutsikt och lägger till atmosfären. Varje boendeenhet har separata sovrum eller en dubbelsäng. COTS och extra sängar finns tillgängliga. En säker och en minibar har också. Rummen erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive te- och kaffetillverkning, Diptyque Badrumsment, kuddmeny, Turndown Service & Handmade Chocolate, Hygiene Set Box för män och kvinnor, solkong på stol på balkong eller terrass. Varje boendeenhet erbjuder internetåtkomst, en telefon, en TV, ett stereosystem och trådlös internetåtkomst. Gästerna kommer också att hitta tofflor. Några av boendeenheterna är rullstolsanpassade. Var och en av badrummen har en dusch, ett badkar, en hårtork och badrockar.

Sport/underhållning

Ett uppfriskande dopp i inomhus- eller utomhuspoolen kan kylas behagligt på varma dagar. En vattenrutschbanor ger kul för alla åldrar. En terrass, en solterrass, solstolar och parasoler finns tillgängliga. Poolen på poolen serverar ett urval av uppfriskande drycker. Hotellet erbjuder ett mycket omfattande sport- och fritidsprogram, inklusive cykling/mountainbike, tennis, bocce, strandvolleyboll, volleyboll, basket och bågskytte. För en avgift är golf också tillgänglig. Många typer av sport finns tillgängliga, inklusive vattensport som pedalbåtuthyrning, kanot och akvafit. För en avgift, vattenskidåkning, vindsurfing, jetskidåkning, en motorbåt, en bananbåt, segling, katamaran och dykning kan också avnjutas. Hotellet erbjuder ett antal idrottsmöjligheter inomhus, inklusive ett gym, bordtennis, dart, yoga och gymnastik eller för en avgift, pool/biljard och bowling. Hotellet erbjuder en rad wellnessalternativ, inklusive ett spa, en bastu, ett ångbad, en hammam, en skönhetssalong och massagebehandlingar, eller för en extra avgift, Ayurveda. Det finns utmärkta avkopplingsmöjligheter och sätt att njuta av ledig tid på hotellet, med alternativ som ett underhållningsprogram, ett underhållningsprogram för vuxna, ett underhållningsprogram för barn, levande musik, ett disco, en barnklubb och en barns disco .

Måltider

Olika måltider och brädalternativ kan bokas. Med åtta A-La-Carte-restauranger, varav en serverar dygnet runt, en huvudrestaurang, fjorton barer, två gourmet-snacks, en barnbuffé, en konditori, en glassbar och en fruktare, Maxx Royal Belek Golf Golf Golf Resort erbjuder den ultimata kulinariska upplevelsen. Gästerna kan välja mellan frukost, brunch, lunch, middag och allomfattande. Menyn erbjuder också speciella dietkök och vegetari...

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider