All Suites Noisy Le Grand

Paris, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Paris CDG (CDG): 29.8 km (33 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

All Suites Appart Hotel Noisy Le Grand ligger i Noisy-le-Grand, en kvarts bilfärd från både Parc Floral de Paris (park) och Château de Vincennes. Detta hotell ligger 18,4 km från Notre-Dame och 19,8 km från Louvren.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen tillhandahåller bagageförvaring. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, tvättservice och en tvättautomat. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att centralvärme är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Rummens utrustning omfattar en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och wifi (gratis). I badrummet finns självklart en dusch. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, biljard och en bastu.

Dörrarna till ett café och en bar står vidöppna för gästerna. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider