Royal Azur Thalassa

Hammamet, Tunisien Flagga - Tunisien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Flygplats Enfidha-Hammamet (NBE): 58.1 km (45 mins)

Hotellbeskrivning

Royal Azur Thalassa, beläget i Hammamet, ligger bara en kort promenad från Hammamets stränder och erbjuder en bekväm och lyxig vistelse med utomhuspool, gratis privat parkering, en välskött trädgård och en gemensam lounge. Boendet har även en terrass, en restaurang och en bar för gästernas bekvämlighet. Vidare kan gästerna dra nytta av tjänster som en 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rumsservice och gratis WiFi i alla utrymmen.

Rummen på hotellet är välutrustade med luftkonditionering, en bekväm sittgrupp, en platt-TV med satellitkanaler, ett säkerhetsskåp och ett modernt badrum med badkar, kostnadsfria badprodukter och hårtork. Vissa rum på Royal Azur Thalassa erbjuder också en fantastisk havsutsikt och en privat balkong, medan lägenheterna är utrustade med garderober och vattenkokare.

Gästerna har också tillgång till underhållning som dart och minigolf på detta 5-stjärniga hotell, och området är välkänt för sina golfmöjligheter.

Stranden Sentido Aziza ligger endast 1,3 km från boendet och Mrezga-stranden ligger 2,6 km bort. Den närmaste flygplatsen är Enfidha-Hammamets internationella flygplats, som ligger 55 km från Royal Azur Thalassa.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider