Scandic Asker

Askers kommun, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Gardermoen (OSL): 73.4 km (58 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

I hjärtat av Asker åtnjuter hotellet däröver närheten till en sjö, som ligger omkring tre km bort.

De 167 rökfria rummen, de fyra juniorsviterna, de tre enkelrummen och de 130 dubbelrummen är väl anpassade för gästerna som välkomnas till att avnjuta en avspänd vistelse här. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Inrättningen tillhandahåller bagageförvaring. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Huset erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. I boendet finns ett TV-rum. För parkering står ett garage (avgiftsbelagt) till förfogande. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och projektor tillgängligt. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 14 konferensrummen.

Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns hårtork, sminkspegel och en telefon. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka 30 rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Hotellet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, gymnastik, aerobics, spa och solarium.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en lobbybar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Dagligen serveras frukost och middag. Vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider