DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

Amsterdam, Nederländerna Flagga - Nederländerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Amsterdam (AMS): 20.8 km (26 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell har ett förträffligt läge för affärsresenärer, med dess placering i centrala Amsterdam. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer. Till flygplatsen Amsterdam (AMS) är det 20 km.

De nio juniorsviterna, de 49 sviterna och de 504 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på 11 våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även en tidningskiosk, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och projektor tillgängligt. Konferensservicen erbjuder stöd för allt som beträffar organisationen av evenemang. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 18 konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och 553 rökfria rum.

Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. En solterrass bjuder in till avkoppling. På huset finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, golf, ett gym, gymnastik, aerobic och spa, massagebehandlingar, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda. Här finns även ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I en av de fyra restaurangerna kan gästerna avnjuta sina rätter i en härlig atmosfär. Här finns även barnstol. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En kontinental bufféfrukost är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål, picknick och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider