Patong Beach

Patong Beach är Phukets i särklass största och förmodligen Thailands mest livliga semesterort på ön och alltid full av folk. Här finns ett stort utbud av restauranger med internationell och thailändsk mat på menyn.

Partyliv och fantastiskt utbud av aktiviteter och utflykter

Patong Beach är Phukets i särklass största och förmodligen Thailands mest livliga semesterort på ön och alltid full av folk. Här finns ett stort utbud av restauranger med internationell och thailändsk mat på menyn. Patong Beach är känt för att vara ett partyställe med ett hektiskt nattliv. Mycket av nattlivet är koncentrerat kring Bangla Road och havet.

Patong Beach är en bra plats för de som gillar att shoppa, det finns flera marknader och köpcentra i området. Staden ligger 35 kilometer från flygplatsen och är en utmärkt bas för att upptäcka resten av Phuket.

Hotell och resorts på Patong Beach: exempel på bra köp är Seaview Patong Hotel (extern länk) , Blue Ocean Resort (extern länk) , Millennium Resort Patong Phuket (extern länk), Novotel Phuket Resort (extern länk), Courtyard by Marriott Patong Beach (extern länk) och The Kee Resort & Spa (extern länk) .

Tips på aktiviteter du kan göra i Patong:

* Dykning och snorklingturer

* Titta på thailändsk boxning på Soi Tan Stadium

* Utbudet av spa är utmärkt vid Patong Beach

* Prova det breda utbudet av barer, restauranger och nattklubbar

* Åk på en heldagsfisketur

* Stort utbud av vattenaktiviteter såsom vattenskoter, parasailing, etc.

* Besök en skräddare och sy upp kläder

Sök, jämför, spar! sistaminuten.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Erbjudanden

n
n
n
n
n
n
n
n
Klicka här för fler alternativ

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Patong beach
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan. 31°C 23°C
Feb. 32°C 23°C
Mars 33°C 24°C
Apr. 33°C 25°C
Maj 31°C 25°C
Juni 31°C 25°C
Juli 31°C 25°C
Aug. 31°C 24°C
Sep. 30°C 24°C
Okt. 31°C 24°C
Nov. 31°C 24°C
Dec. 31°C 24°C
Prognos för Patong beach