Bild av Four Islands

Four Islands

Strax utanför Krabi ligger ett antal exotiska öar som man inte bör missa. Flera av öarna skymtar vid horisonten från Krabi. De mest intressanta öarna är Poda Island, Chicken Island och Tub Island. Tillsammans med ett besök på Krabi är de en mycket populär utflykt från Ao Nang . Det kan besökas antingen med speedboat eller med de mer charmiga longtailbåtarna.

Spännande ö-äventyr och vita sandstränder

Poda Island ligger 25 minuter från Krabi och är en av de typiska öarna med palmer och kalkstensklippor. Ön har kanske den finaste stranden i hela Krabi och spännande korallrev för snorklare. Man finner både barer och restauranger på ön.

Chicken Island är ön med den distinkta klippformation som liknar huvudet på en kyckling. Det finns en härlig strand, restaurang och snorklingsmöjligheter. Vid lågvatten dyker sandbanker upp på ett fascinerande sätt och skapar en "bro" över till Tub Island. Observera att det kan finnas en hel del turister här under högsäsong.

Hong Island är något längre bort och är ofta en utflykt i sig. Den består av en serie kalkstensöar och några otroligt vackra stränder. För dem som bor i Krabi (Tubkaek Beach) är Hong Island inte mer än 20 minuter bort.

Sök efter resor till Four Islands

Övriga destinationer