Bild av Isla Verde

Isla Verde

Isla Verde är ett område strax utanför Puerto Ricas huvudstad San Juan som gränsar till studentstaden Rio Piedras och bostadsområdena i Hato Rey. En semester i Isla Verde erbjuder en blandning av historiska sevärdheter och den livliga turistortens atmosfär med något för alla, allt från familjer till klubbmänniskor.

Semester i Isla Verde

Verde att se i Isla Verde:
 • University Gardens

 • Golden Mile

 • Spansk barockarkitektur

 • 1500-talls kyrkor

 • Moskéer

 • Konstgalleri

 • Moderna kjöpcenter

 • Nöjesparker

Att gjöra i Isla Verde:
 • Paragliding

 • Vindsurfing

 • Vattenskoter

 • Dycking

 • Dagsutflykt

Det finns mycket att se och göra under en semester i Isla Verde. En bra utgångspunkt kan vara den vackra University Gardens, ett välskött parkliknande område som är ett bra ställe för en avkopplande promenad, eller en picknick. Du hittar också finanskvarteren här, ett område som kallas Golden Mile. Arkitekturen i detta område är både modern och nyskapande, en skarp kontrast till den koloniala spanska design som är så populär runt i den närbelägna gamla staden i San Juan.

Detta område i Puerto Rico betraktas ofta som San Juans semesterområde och det följer att en semester i Isla Verde tar dig nära några av landets främsta turistattraktioner; massiva all-inclusive hotell, otaliga fina restauranger, nöjesparker och vackra stränder väntar på dig när du väljer att boka en semester till Isla Verde. Stränderna här är ungefär lika nära perfektion som du någonsin kommer att hitta med kristallklart vatten och kilometervis fin, gyllene sand. Det finns också ett överflöd av vattensporter att tillgå i området med spännande aktiviteter såsom paragliding, vindsurfing och vattenskoter. Du kan också utforska de magiska reven och när du fått på dig dykutrustningen kan du ta en guidad undervattensrundtur i bukten.

Prova det lokala köket på din semester i Isla Verde eller bara insup atmosfären på en av de många lokala musikscenerna. I området finns också ett stort urval av nattklubbar, med massor av ställen du kan gå och dansa hela natten.

Om du vill göra en dagsutflykt under din semester i Isla Verde så hittar du massor av alternativ i den närliggande huvudstaden San Juan; här finns spansk barockarkitektur och 1500-tals kyrkor står skuldra vid skuldra med moskéer, konstgallerier och moderna köpcentra. Det är en verkligt blandad gemenskap som har en unik blandning av influenser som samsas om att skapa den moderna puertoricansk kulturen.

Billig Semester i Isla Verde

Semesterresor till Isla Verde har något för alla och den unika puertoricanska kulturen gör den till en destination helt olik alla andra. Vare sig du är här för stränderna, nattklubbarna eller den spanska koloniala arkitekturen; du kommer att få minnen för livet.

Språk

Spanska och engelska

Valuta

USD - Amerikansk dollar

Lokal tid

GMT - 5 timmar

Sök efter resor till Isla Verde

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Isla Verde:

DagDag NattNatt BadBad
Januari 28°C 20°C 27°C
Februari 29°C 20°C 26°C
Mars 29°C 20°C 26°C
April 30°C 21°C 27°C
Maj 31°C 23°C 28°C
Juni 31°C 23°C 29°C
Juli 31°C 24°C 29°C
Augusti 32°C 24°C 29°C
September 32°C 23°C 30°C
Oktober 31°C 23°C 29°C
November 30°C 22°C 29°C
December 29°C 21°C 28°C

Prognos för Isla Verde:

Karta

Isla Verde

Övriga destinationer