Sök resa
Sommaren är inte över än

Sommaren är inte över än

Publicerad: 2023-08-15 - Uppdaterad: 2023-08-30

den har bara blivit lite billigare.

Vid Medelhavet står sommaren fortfarande i full blom. Tempot är lägre, solen skiner och vattnet är varmt. En annan god nyhet är att det är lätt att få tag på billiga paketresor till värmen från mitten av augusti, i hela september och under stora delar av oktober.

Billiga paketresor till solen i augusti och september

Santorini i solnedgang
Solnedgang og utsikt over Oia på Santorini

Grekland

Vi älskar de grekiska öarna.

Vi älskar både de stora öarna, som Kreta och Rhodos, och de mindre öarna – som KorfuSkiathos och Santorini (samt många, många fler). Vi älskar semesterlivet och solbrun hud med saltfläckar från morgonens bad. Och inte minst älskar vi tavernor i skuggan av ett pinjeträd, som serverar grekisk sallad med solmogna tomater.

I augusti och september är Medelhavet extra varmt, prisnivån lägre och stämningen sådär härligt avslappnad som den är när det går mot lågsäsong…

Billiga resor till Grekland i augusti och september

Cala des Moro er en av Mallorcas mange, vakre strender
Cala des Moro er en av Mallorcas mange, vakre strender

Mallorca

Ön som aldrig blir omodern.

Rena, vänliga och populära Mallorca. Som både har magiska badvikar och de vackraste stränder du kan tänka dig. Som grädde på moset har du storstaden Palma, med allt du kan drömma om när det gäller mode, shopping och restaurangliv. Inte konstigt att Mallorca aldrig går ur modet!

Sommaren på Mallorca varar i veckor efter att hösten har intagit Sverige. Bokar du en resa dit nu, finns det goda chanser att göra ett riktigt höstfynd.

Billiga resor till Mallorca i augusti och september

Seilbåter, øyer og strender ved krystallklart vann i Kroatias skjærgård.
Seilbåter, øyer og strender ved krystallklart vann i Kroatias skjærgård.

Kroatien

Sväva viktlöst över havsbotten.

Det kan bli riktigt trångt i Kroatien i högsäsong. Reser du under senare hälften av augusti, i september eller början av oktober däremot, behöver du varken slåss om solstolar eller bord på uteserveringen. Dessutom är hotellen billigare, och det berömda, spegelblanka vattnet är så klart att man får känslan av att sväva viktlöst över havsbotten när man badar.

Vi har samlat de bästa priserna på resor med direktflyg till DubrovnikIstrien-halvön och Split-området – allt du behöver göra är att frigöra plats i kalendern!

Billiga resor till Kroatien i augusti och september