Sök resa
Medelhavet: en kärlekshistoria

Medelhavet: en kärlekshistoria

Publicerad: 2023-08-16 - Uppdaterad: 2023-09-03

Kom hem med kameran full av soliga minnen

Har du tänkt på hur genomskinligt och ljusblått Medelhavet är? Det kanske inte är renare än havet här hemma – men det känns som det. Och när vi planerar en semester är det ju trots allt känslan som räknas. Så är det förstås ett plus om man kommer hem med en kamera full med idyliska bilder, och kan uppdatera sina sociala medier med soliga minnen. 

En sak är säker; det är alltid en bra idé att jämföra priser innan du fattar ett beslut. Förnuft och känslor är en oslagbar kombination! Bon voyage!

Feriestemning ved Middelhavet. Barfot kvinne på rusletur i vannkanten.
Feriestemning ved Middelhavet. Barfot kvinne på rusletur i vannkanten.

Bo precis vid havet

till marknadens bästa pris

Glöm heta stadslägenheter, trafikkaos och transport till stranden. Ta på dig badkläderna innan du lämnar semesterhemmet, och var framme vid vattenbrynet på nolltid.

På sistaminuten.se kan du söka efter boenden som ligger max 100 meter från stranden – för att nämna en av många filtreringsmöjligheter. Välj de länder vid Medelhavet som du helst skulle vilja besöka, så jämför vi erbjudanden och ger dig marknadens bästa pris. 

De bästa priserna på resor med boende vid vattenbrynet

Turkisblått hav ved Paleokastritsa Beach på Korfu.
Turkisblått hav ved Paleokastritsa Beach på Korfu.

Grekiska öar

omgivna av Medelhavet på alla kanter

Få ting är så härligt som att kasta sig i havet på en liten grekisk ö. Salt, svalkande och fräscht. Efter doppet kan du soltorka i sanden eller på en klippa, medan du funderar på om du ska ha grekisk sallad till lunch – eller kanske en helgrillad fisk med lite citron? Det är vad vi kallar livet på en pinne!

Billiga paketresor till det grekiska Medelhavsområdet

Antalya-kysten. Middelhavet. Tyrkias turkise kyst.
Tyrkias Middelhavskyst kalles den Turkise Kysten.

Turkiets Medelhavskust

Upptäck den Turkiska Rivieran i år!

Turkiet är ett av sommarens billigaste semesterländer. Väljer du att resa hit i år får du nämligen mer för pengarna än om du väljer att resa till ett Euro-land. Dessutom finns det vackra stränder och trevliga semesterorter längs hela Antalya-kusten – så det är inte konstigt att detta området är så populärt.

Sök efter billiga resor till Turkiets Medelhavskust