Den billiga Rivieran

Den billiga Rivieran

Publicerad: 2023-08-14 - Uppdaterad: 2023-08-31

– en semester på Rivieran behöver faktiskt inte vara dyr

Östersjörivieran, Svartahavsrivieran eller Turkiska Rivieran… vilken du väljer är egentligen bara en smaksak. Gemensamt för alla tre är att det är billigt att semestra där. Och jämför du priser innan du bokar kan du säkra en paketresa till Rivieran till marknadens lägsta pris!

Billiga paketresor till Rivieran i Polen, Bulgarien och Turkiet

Sopot like utenfor Gdansk
Den polske Rivieraen. Sopot like utenfor Gdansk.

Gdansk och Sopot

Kortrest Riviera

Flygresan är kort, och dagliga avgångar från flera svenska städer bidrar till att ge Östersjörivieran en slags hemmakänsla. Men det är verkligen bara en känsla. För det är inte mycket som påminner dig om ‘hemma’ när du strosar längs den långa, vita stranden i Sopot. Eller går på upptäcktsfärd i fina och lite exotiska Gdansk.

De flesta hotell längs den polska Rivieran har cykeluthyrning, så ett hett tips är att hyra en cykel – och cykla längs stranden, genom någon av de fina parkerna eller från beachbar till beachbar. 

Hitta billiga resor till Gdansk och Sopot

Endeløse strender langs Svartehavskysten
Endeløse strender langs Svartehavskysten

Svartahavskusten

Bulgariens egen Riviera

Om du har varit i AlbenaGolden SandsNessebar eller Sunny Beach så vet du vad vi menar med Riviera. Stränderna är nästan oändliga – och både breda, långgrunda och familjevänliga. Varje semesterort har sin egen atmosfär, men gemensamt för dem alla är att du får sol och bad till en charmigt låg prisnivå! 

De bästa priserna på paketresor till Bulgariens Riviera

Utskt over Tyrkias Middelhavskyst i solnedgang
Utskt over Tyrkias Middelhavskyst i solnedgang

Den Turkiska Rivieran

Vacker, varierad och vänlig

Trots kontroverserna runt Sveriges Natoansökan tyder allt på att Turkiets turkosa kust kommer att bli mycket populär i sommar. Av många anledningar. Att det går att unna sig bra hotellstandard till en behaglig prisnivå är bara en av dem. Att Antalyakusten är otroligt vacker, och att semesterorterna ligger som ett pärlband från Kemer, via Antalya och Side, till Alanya, är ytterligare två.

Sök efter billiga resor till Turkiska Rivieran