Love is in the air

Love is in the air

Publicerad: 2023-11-29 - Uppdaterad: 2023-11-29

…det är okej att vara lite otrogen 

Förr kunde det ofta löna sig att vara trogen en och samma researrangör.  Många av oss reste till samma semesterort och bodde helst på samma hotell  –  år efter år. Så är det inte längre. Vill du få tag i de bästa erbjudandena? Då lönar det sig att inte vara trogen en specifik arrangör eller semesterort.

På sistaminuten.se jämför vi priserna hos alla researrangörer, så att du enkelt kan hitta det bästa erbjudandet på marknaden just nu. Vem vet, kanske du blir förälskad i ett helt nytt resmål?

De bästa priserna på paketresor till värmen

London er pyntet med lys og stjerner i ukene før jul.
London er pyntet med lys og stjerner i ukene før jul.

Köp unika julklappar

– i unika omgivningar

Det julpyntas för fullt i Europas storstäder. Vad sägs om att kombinera en trevlig helg i till exempel London med inköp av årets julklappar?

Riga och Krakow är prisnivån låg, samtidigt som julmarknaderna är av det traditionella och påkostade slaget. Vi får heller inte glömma Berlin. Här finns närmare 100 julmarknader, utspridda över hela stan, under hela december.

Shop till you drop – och fira inköpen på en trevlig, lokal pub efteråt!

Sök efter billiga resor till Europeiska storstäder

Levadaene på Madeira er gamle vannveier som gir turmuligheter det ikke finnes maken til i verden
Levadaene på Madeira er gamle vannveier som gir turmuligheter det ikke finnes maken til i verden

Nytt år

= nya upplevelser

Madeira är känd som blomsterön. Men Madeira är också ön med vandringsleder i världsklass, ön med den imponerande naturen och ön med de fantastiska havsbaden. Madeira är helt enkelt en riktig pärla i Atlanten, där en mängd nya, spännande upplevelser väntar. 

Blir Madeira din nästa reseupplevelse? Vi hittar det bästa erbjudandet, oavsett om du har lust att resa före eller efter nyår. 

De bästa priserna på paketresor till Madeira

Thailand har uendelig mange flotte resisemål og enda flere vakre strender.
Thailand har uendelig mange flotte resisemål og enda flere vakre strender.

Livet är för kort för dåliga stränder

– upplev Thailands otroliga kust

Thailand är stränderna exotiska, kritvita och ofta långgrunda. Det finns hundratals att välja på – och minst lika många olika resmål att besöka.

Phuket är både Thailands största ö och ett uppskattat resmål bland skandinaver. Här ligger semesterorterna på rad och alla har sin unika charm. På västkusten hittar du till exempel barnvänliga Kamala Beach, bara en kort tuk-tuk-resa från livliga Patong. Norr om Phuket ligger idylliska Khao Lak, som kan locka med en vacker nationalpark och flera otroliga stränder.

Sök efter billiga paketresor till Thailand