Aqua Natura Madeira

Calheta, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 10 m
  • Flygplats Madeira (FNC): 65.8 km (1 hour 6 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger mindre än 50 meter från en sand- och stenstrand, direkt Porto Moniz centrum. I närområdet finns såväl inköpsmöjligheter som underhållning. Direkt utanför boendet finns en rad barer, affärer och restauranger.

Sviterna, lägenheterna, singelrummen och de 15 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på två våningsplan och nås lätt med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även en tidningskiosk och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Ett mötesrum ger möjlighet att anordna konferenser, föredrag eller möten.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio, en stereoanläggning, en uttagsadapter och wifi (gratis). Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. Badrummen har dusch, ett badkar och en bidé. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Kosmetika, ett urval av handdukar och bakgrundsmusik ordnar med särskild komfort i badrummen. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder två familjerum och rökrum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och ridning. Ett flertal vattensporter som motorbåtåkning, katamaransegling och dykning och snorkling erbjuds mot en extra avgift. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, en skönhetssalong och hydroterapibehandlingar. Mot en kostnad erbjuds även massagebehandlingar och ett solarium. Till nöjesutbidet hör ett underhållningsprogram och en miniklubb.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Det finns en mängd läckra rätter att välja mellan vid de tre huvudmåltiderna. Till lunch och middag kan gästerna njuta av ett variationsrikt urval av rätter från menyn. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa picknick och snacks. Här finns ett brett urval av alkoholfria drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider