Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Downtown Dubai

Topp » De förenade arabemiraterna » Dubai » Bur Dubai » Downtown Dubai
Klikk på bildet for å se neste
  Burj Khalifa är världens högsta byggnad och reser sig 828m över marken. Nästa 
Downtown Dubai

- Dubais bästa shopping, enorm fontänshow och världens högsta byggnad


Under senare år har det vuxit fram en ny och mycket levande stadsdel i Dubai. Downtown Dubai är en del av Bur Dubai men lever ett eget liv mellan Dubai och Jumeirah Beach.

I centrum av staden dominerar världens högsta byggnad Burj Khalifa stadsbilden (extern länk). I samma område hittar du även Dubai Mall (extern länk), en gigantisk fontänshow och The Address Downtown Hotel. Ett hett tips är att ta en drink i baren i Neos på 63:e våningen på The Address (extern länk).

Downtown Dubai ligger inte vid stranden men fördelen med att bo här är att du har relativt kort avstånd till flygplatsen och centrum Dubai och Jumeirah Beach. Bra shopping och restaurangerna är många. Inte långt från Downtown Dubai ligger även Mall of Emirates med sin skidbacke inomhus (extern länk).


» Karta över Downtown Dubai
Burj Khalifa är världens högsta byggnad och reser sig 828m över marken. The Address, Dubai Mall, är ett av de hetaste hotellen i Dubai. Prova Neos bar, på 63:e våningen Dubai Mall är ett av de största i världen. Mer än 1200 butiker väntar på dig! Utsikt från Burj Khalifa. Till vänster har du Dubai Mall och i mitten, The Address hotel Dubai Mall
Downtown Dubai. Huvudleden till höger, Sheik Zayed Road, tar dig genom hela Dubai Dubai Camel Racecourse Den spektakulära fontänshowen vid Dubai Mall är en av världens största Utsikt från The Address hotel Dubai Mall, med sin fina pool