Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Lanzarote

Topp » Spanien » Lanzarote

Lanzarote
Lanzarote är en välbevarad ö, med stilfulla byggnader och välskötta planteringar. Landskapet är starkt präglat av att Lanzarote är en vulkanö bl a finns det flera grottor, lavaslätter, bördiga odlingsområden och mäktiga vyer. Besöker man nationalparken Timanfaya är det många restauranger som tillagar mat direkt i eller på det heta berget, det är värmen från jordens inre. Vill man ta sig runt på egen hand i nationalparken kan man göra det till fots eller varför inte hyra en kamel? Lanzarote erbjuder många spännande utflykter, och vill man ta sig runt på egen hand så rekommenderas hyrbil. I Costa Teguise finns det en 18-håls golfbana och många bra stränder för windsurfing. Lanzarote passar alla. Kart LanzaroteCosta Teguise
I Costa Teguise finns det flera breda fina stränder, de flesta med vit eller ljus gul finkornig sand. På någon av de många bra restaurangerna serveras allt från det internationella köket till det kanariska som den traditionella fiskstuvingen, Sancocho och papas. Nöjeslivet i Costa Teguise är centrerat till Avenida Islas Canarias, i närheten av shopping centrat Toca. Här finns det ett stort utbud av barer och discotek. En bit utanför Costa Teguise ligger en 18-håls golfbana.

Avståndet till flygplatsen är ca 15 km.


» Läs mer om Costa Teguise

Playa Blanca
På den södra spetsen av Lanzarote ligger Playa Blanca med sin finkorniga sandstrand. Playa Blanca är en fridfull by med en harmonisk atmosfär och passar bra för alla som behöver avkoppling. Här har man trevliga strandpromenader, liten småbåtshamn och flera mysiga terassrestauranger, det finns flera barer men annars så är nöjeslivet begränsat och koncentrerat till Puerto del Carmen.

Avståndet till flygplatsen är ca 35 km.


» Läs mer om Playa Blanca

Puerto del Carmen
Ligger i närheten av öns huvudstadm Arrecife. Puerto del Carmen sträcker sig ca: 4 km längs med kusten. Här finns fina stränder som passar bra för barnfamiljer. Det är mängder av restauranger, barer och diskotek i Puerto del Carmen.

Avståndet till flygplatsen är ca 10 km.


» Läs mer om Puerto del Carmen

Costa Teguise | Playa Blanca | Puerto del Carmen