Casal Sikelio

Syrakusa, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Catania (CTA): 70.7 km (48 mins)
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Casal Sikelio ligger i Syrakusa och placerar dig 4,9 km från Spiaggia Pineta del Gelsomineto och 15 km från Apollontemplet. Detta boende med exklusiv profil ligger 15,7 km från Syrakusas tropiska akvarium och 15,9 km från Lungomare d'Ortigia.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns centralvärme. Rummens utrustning omfattar en byxpress och wifi (gratis). I badrummet finns självklart en dusch. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Hotellet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, bågskytte, fiske och ridning. Med aktiviteter som vindsurfing, kanotpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds bowling, yoga och aerobic. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan massagebehandlingar och solarium, då samtliga erbjuds. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider