The Social Hub Bologna

Bologna, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bologna (BLQ): 9.1 km (17 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell erbjuder perfekta förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. Hotellet befinner sig inte ens 10 minuter från det livliga och populära centrumet Bologna boendet ligger precis vid en huvudgata.

Lägenhetshotellet uppfördes helt nyligen – år 2020. En svit, 31 enrumslägenheter, 34 enkelrum och 296 dubbelrum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På lägenhetshotellets finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en barnvaktsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med projektor och fotokopiator tillgängligt. Evenemang som kongresser, symposier, föredrag osv., eller helt enkelt det dagliga arbetet kan organiseras problemfritt med hjälp av kontors- och konferensservice. För konferenser, föredrag eller sammanträden står fyra rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Boendet gäster får en välkomstpresent vid ankomsten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng, en queensize-säng eller en kingsize-säng. Det går även att boka separata sovrum. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummen finns en dusch och en bidé. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Ett de rullstolsanpassade rummen är utrustat med ett barriärfritt badrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, bordtennis och yoga. Som en del av lägenhetshotellets sport- och fritidsutbud erbjuds pilates och bordsfotboll. Här finns även ett underhållningsprogram och livemusik.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en lobbybar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Det finns en mängd läckra rätter att välja mellan vid de tre huvudmåltiderna. Till lunch och middag kan gästerna njuta av ett variationsrikt urval av rätter från menyn. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, laktosfri kost och vegankost förbereds efter önskemål. För de små finns bebismat att tillgå (på begäran). Därutöver erbjuder boendet även snacks. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider