Monte Dourado

Carvoeiro, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Faro (FAO): 62.1 km (52 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet ligger i ett animerat område, nära en sandstrands, direkt i Carvoeiros. Härifrån kan strandturister ganska lätt gå på upptäcksfärd för att lära känna er semesterort. Till flygplatsen Faro (FAO) är avståndet ca. 50 km.

För gästerna står hela 109 lägenheter, till förfogande. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På lägenhetshotellets finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en biluthyrning och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt).

På hotellet står rum med luftkonditionering, ett golvvärmesystem, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum till förfogande. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, ett minikylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin, en diskmaskin och en bakugn. Det finns också en tvättmaskin och ett strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Med uppbäddningsservicen har gästerna ytterligare ett komforterbjudande att välja på. Badrummen har dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Poolanläggningen har fem plaskdammar för barn och fem utomhuspooler och lämpar sig mycket väl till såväl aktiv rekreation som regelmässig träning. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Den som inte vill avstå från sport under resan erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och golf. Även tennis blir någonting att roa sig med (avgiftsbelagt). Vattensportentusiaster kan roa sig med vattenskidåkning och vindsurfing. Efter en upplevelserik semesterdag kan hen träna och samla kraft i fitness-studion. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. Underhållning erbjuds dessutom i form av en nattklubb.

Den gastronomiska avdelningen består av en bar. I den rökfria restaurangen finns barnstolar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider