Hotel Domidea

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 45.7 km (35 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Domidea ligger i Rom och placerar dig 7,9 km från Roma Est och 14,3 km från Terme di Roma. Detta hotell med exklusiv profil ligger 10,1 km från Colosseum och 11,2 km från Trevifontänen.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, rumservice, tvättservice, ett konferensrum och en tvättautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I affären kan mat köpas. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem att tillgå. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider