NAU Salema Beach Village

Praia da Luz, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 500 m
  • Flygplats Faro (FAO): 104 km (1 hour 13 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterbyn ligger ca. fem minuter från en sand- och stenstrand, i en levande miljö, direkt i Salema. Härifrån kan strandturister och familjer lätt gå på upptäcksfärd för att lära känna er semesterort. Flygplatsen Faro (FAO) ligger 100 km bort.

I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Bagageförvaring, kassaskåp, en bankomat, transferservice och tvättservice står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Semesterortens har en härlig trädgård med lekplats. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt).

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Det är möjligt att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Inredningen omfattar en tvättmaskin och ett strykjärn med strykbräda. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Anläggningen erbjuder rökfria rum.

En utomhusbassäng och en inomhushall bjuder in till avslappnade bad. Barnen kan plaska och leka av sig i plaskdammen. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Vid poolen finns en snackbar. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, golf och squash. Som en del av komplexets sport- och fritidsutbud erbjuds gym och gymnastik. Ett wellnessområde med spa finns på boendet.

Det finns en bar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider