Hotel Caravel

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 26.8 km (26 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig på en huvudgata och ligger ungefär tre km från Rom centrum. Den närmsta busshållsplatsen ligger ungefär fem minuter till fots från boendet (500 m). Den närmsta flygplatsen är Rome - Ciampino (CIA) som befinner sig ca. 15 km bort. Flygplatsen Rome - Fiumicino (FCO) nås inom 25 km.

De 106 rökfria rummen, de 20 enkelrummen och de 80 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på åtta våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Hotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat, projektor och fotokopiator tillgängligt. Större evenemang kan organiseras med hjälp av konferensservicen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett kylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum och rökrum.

För den som har lust att aktivera sig erbjuds fiske och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med snorkling och dykning. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och biljard. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, bastu och skönhetssalong, då samtliga erbjuds.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en innehållsrik frukostbuffé och middag. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider